Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, juli 10, 2010

Grote opdracht voor Pepping-groep

Kaatsheuvel - Het Pepping Bontenbal-concern in Kaatsheuvel is door de Coresta Groep te Eindhoven geselecteerd voor een bouwproject van 166 woningen in de Graafse Waard te Bodegraven, Zuid-Holland.

Het project bestaat uit 49 koopwoningen, 117 huurwoningen die zullen worden geëxploiteerd door een woningcorporatie in Gouda, 126 parkeerplaatsen in halfverdiepte parkeergarages onder de appartementenblokken, alsmede infrastructurele werken. Het gaat om woningen met een moderne, frisse architectuur: waterwoningen, zorgtoegankelijke appartementen, woningen met tuin alsmede penthouses. Door het diverse woningaanbod ontstaat aan de rand van het dorpscentrum van Bodegraven een levendige wijk die ruimte biedt aan verschillende doelgroepen: gezinnen, senioren en jongeren. Start bouw direct na de bouwvakvakantie van dit jaar. Bouwkosten ruim € 22 miljoen.