Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juli 07, 2010

Voorbereidingen sloop gemeentekantoor Kaatsheuvel

Kaatsheuvel - Het gemeentekantoor van de gemeente Loon op Zand aan de Nieuwe Markt 1 te Kaatsheuvel is bijna ontruimd.

Op 14 juli worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd. Direct na de bouwvak wordt gestart met de sloop van het gemeentekantoor en de panden aan de Nieuwe Markt 17,18, 19, 20 en 21.

Vanaf 14 juli kunnen omwonenden en bezoekers van het centrum mogelijk al hinder ondervinden van deze sloopwerkzaamheden. Vanzelfsprekend wordt geprobeerd de eventuele overlast te beperken. Vanaf woensdag 14 juli, of eerder als dat mogelijk is, worden te slopen panden afgezet met hekken. Daarnaast worden de panden op de begane grond dichtgespijkerd met houten platen. Vanaf dan wordt extra bewaking ingezet. Door het plaatsen van de hekken wordt de onderdoorgang onder de verbindingsgang tussen de oudbouw en nieuwbouw van het gemeentekantoor geblokkeerd. Het openbaar gebied tussen de woningen en het nieuwbouw gedeelte van het gemeente-kantoor is dan ontoegankelijk. Dit kan voor overlast zorgen.