Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, september 24, 2010

De moord op Kamiel Snaphaan

Kaatsheuvel - Donderderdagavond besteedde het RTL4 - programma "Het Zesde Zintuig aandacht aan de moord op Kamiel Snaphaan. Enkele dingen vielen ons op, zoals: waarom wilde de man die Kamiel als laatste aa de telefoon had niet meewedken aan het programma?

Een paragnost vertelde dat iedereen de dader kende. Ook het huis in Spanje keerde diverse malen terug net als een blonde vrouw. Wat ook opviel, dis dat politiewoordvoerde Jeroen Steenmeijer zeer terughoudend was in zijn mededelingen.

Net als de makers van het programma, zijn wij ervan overtuigd dat de dader(s) ooit gepakt word. Wat ons overigens opviel is dat de naam L, die Kamiel thuis af had gezet, voordat hij naar zijn ouderlijke woning reed in het geheel niet door de paragnosten genoemd is. Ook al is er niets nieuws uit het programma gekomen, de 'roddels' over de mogelijke opdrachtgever(s) zijn volgens de parognosten bij het publiek bekend.

Bekijk hier de uitzending