Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, oktober 12, 2010

Kaatsheuvelse jongeren massaal op de vlucht


De agent bij de achtergelaten fietsen

Kaatsheuvel – De laatste maanden komen bij de politie steeds meer klachten binnen over hangjongeren achter in de Vossenbergselaan. Reden voor de politie om deze plek in surveillance mee te nemen. Zo ook vanavond. Twee agenten wilde een praatje maken met de jongeren en reden het veldje op naar de hangplek. Ze waren de auto nog niet uit…………….. en weg waren alle jongeren. Ze verdwenen als dieven in de nacht. Maar….. hun fietsen bleven achter. Even later kwam een tweede politieauto aanrijden. De agent hielp mee zoeken, maar er was geen jongere te bekennen. “Ik kan niets met die fietsen. Die kan ik niet op laten halen”, klonk het beteuterd. Na een kwartiertje is de politieauto vertrokken. Of de fietsen opgehaald zijn, en door wie, weet ik niet. Ik heb wel een advies aan de jongeren. Of je blijft gewoon zitten, of je neemt je fiets mee. Want dit was écht geen gezicht. En dan nog iets: Als jullie niets verkeerds doen, kun je gewoon blijven zitten. Ook als de politie een praatje komt maken.

1 Comments:

Blogger Dwarrel said...

Waarom wordt gesproken over Vossenbergselaan? De plaats waarover gesproken wordt is toch gewoon het Kennedyplein en er werd bij mijn weten ook steeds zo genoemd.

Verder inderdaad een bijzondere reactie van de jongeren.

13 oktober, 2010  

Een reactie posten

<< Home