Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, november 06, 2010

Doek valt voor Govers leerlingenvervoer

KAATSHEUVEL – Met ingang van maandag vervoeren chauffeurs van Taxibedrijf Govers in Kaats­heuvel geen leerlingen meer. De zestig chauffeurs hebben vrijdag hun laatste rit gereden. Onlangs werd de bv waarin het leerlingen­vervoer in ondergebracht is, failliet verklaard. Curator Mr. M.J. Maes­sen van De Voort advocaten uit Til­burg behandelt het faillissement. Govers verzorgde het schoolver­voer in Maasdriel en Zaltbommel.

Volgens de familie Govers moeten de gemeentes op zoek naar een nieuwe vervoerder. „We hopen dat bij die bedrijven een groot ge­deelte van onze chauffeurs kan worden ondergebracht”, stelt Govers. Het bedrijf gaat wel ge­woon door met het ziekenvervoer en losse ritten. Van de zeventig chauffeurs blijven er zeven in dienst van de bestaande VOF, die het ziekenvervoer verzorgt.

Gisteren is het bedrijfspand aan de Engelsestraat leeggehaald. „We gaan terug naar de oude locatie in de Marktstraat”, aldus de familie Govers. Het bedrijf heeft drie we­ken geleden afscheid genomen van zijn bedrijfsleider/financieel adviseur. De familie heeft aangifte gedaan tegen hem. „We gaan in af­geslankte vorm terug naar de situa­tie van vroeger en hopen dat we de zaak weer op de rit te krijgen.” De familie zegt ‘ kapot’ te zijn van alles wat er gebeurd is.