Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, november 26, 2010

Feestverlichting weg uit Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – De winkelstraten in Kaatsheuvel moeten het met Sinterklaas en kerst doen zonder feestverlichting. De oude verlichting was te slecht om te laten hangen. Nieuwe feestverlichting komt er voorlopig niet. De winkeliers zijn het niet eens geworden over de aanschaf hiervan. Een aantal ondernemers vindt die kosten te hoog. Het is voor het eerst sinds jaren dat er tussen februari en november geen feestverlichting brandt in de Kaatsheuvelse winkelstraten.

2 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

LOZ touristengemeente,bruisend dorpshart,tourisme enz.Wat maken B en W en gemeenteraad zich toch belachelijk.En de burgers vinden dit allemaal goed?
Ik blijf bij mijn menig die ik regelmatig geventileerd heb:Loon op Zand naar Tilburg,Kaatsheuvel naar Waalwijk en de Moer naar Dongen!! Scheelt in dure ambtenaren enz!
H.W.Bogaard

26 november, 2010  
Blogger maus said...

Volgens mij regeert de heer Bogaard op een ander onderwerp. Jammer dat er geen verlichting komt! Dat neemt een stukje sfeer weg....Toch even reagerend op de zinsnede van de heer Bogaard. De gemeente Loon op Zand heeft alle recht zich een toeristische gemeente te noemen. Denk aan de Loonse en Drunense Duinen, Huis Ter Heide en de Efteling. Als dat niet toeristisch is....!!! Geweldige trekplijsters.

27 november, 2010  

Een reactie posten

<< Home