Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, december 14, 2010

Grote brand (Grip1) Tilburg

Momenteel woedt een zeer grote brand bij Jongeneel aan de Ringbaan Oost in Tilburg. Brandweer, politie en ambulances zijn aanwezig. Naast het pand is een benzinestation gevestigd.

Deel wijk ontruimd na brand in Tilburg
TILBURG - Een deel van de wijk rond het Rosmolenplein/Lovensestraat is maandagnacht ontruimd, vanwege enorme uitslaande brand. Die woedt op het nabijgelegen industrietterein Loven. Er zouden ontploffingen zijn gehoord. Mensehn lopen in piama op straat in de kou, terwijl de vlammen en vonken hoog boven Tilburg uitslaan. De gemeente is bezig opvang te regelen voor de mensen die hun woning moeten verl;aten. Voorlopig worden ze opgevangen in een naburig café. Ook een appartementencomplex dat inmiddels zou zijn ontruimd, zou gevaar lopen. De brand ontstond rond 2 uur, de oorzaak is nog onbekend. De brandweer gaf al snel het sein zeer grote brand, mede door de wind zouden de spuitgasten moeite hebben de brand onder controle te krijgen. Ook zou er mogelijk asbest zijn vrijgekomen bij de brand. Op het bedrijventerrein Loven zijn onder meer een autobedrijf en een verfhandel gevestigd.
Door Rik Goverde en Hans Rube
dinsdag 14 dec 2010 | 02:40
Laatst bijgewerkt op: dinsdag 14 dec 2010 | 02:40

1 Comments:

Blogger Onderdeel van 112Kaatsheuvel.nl said...

Was inderdaad een heftige brand met veel vliegend vuur richting woningen.

112Kaatsheuvel voor de foto's

14 december, 2010  

Een reactie posten

<< Home