Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, december 25, 2010

Jan Bernard Koolen nieuw bestuurslid WML

Kaatsheuvel - Het dagelijks bestuur van WML is weer voltallig. Onlangs werd de openstaande vacature voor bestuurslid ‘van buiten’ ingevuld. Het dagelijks bestuur benoemt namelijk Jan Bernard Koolen uit Kaatsheuvel met ingang van 1 januari 2011 tot nieuw lid van het DB.

Het DB van WML wordt gevormd door een voorzitter en twee leden, die vanuit het algemeen bestuur worden aangewezen. Verder wordt het DB gevormd door minimaal twee en maximaal drie leden die van buiten de kring van het algemeen bestuur worden aangewezen. Het bestuur koos er voor om één van de twee vacatures voor de bestuursleden ‘van buiten’ in te vullen. Dit in verband met het onderzoek naar de meer innige samenwerking tussen de ISD en WML.

Samenwerkingsvraagstukken
Jan Bernard Koolen (55) studeerde informatica aan de HTS in Eindhoven. Hij werkte in verschillende leidinggevende functies bij Digital, Compaq en Philips, voordat hij de overstap maakte naar de advieswereld. Van 2004 tot 2007 was hij senior manager bij KPMG, daarna ging hij als senior organisatieadviseur aan de slag bij GITP International b.v. Koolen is gespecialiseerd in veranderkundige vraagstukken binnen organisaties, reorganisaties, fusies en het begeleiden van managementteams bij strategische kwesties en samenwerkingsvraagstukken. In zijn vrije tijd zet Jan Bernard zich in voor allerlei lokale verenigingen. Denk hierbij aan het koor La Jeunesse en als voorzitter van ‘Stichting Doen We!’ in Kaatsheuvel.

Het bestuur van WML verwacht met de benoeming van Jan Bernard Koolen een bestuurslid te verwelkomen, dat zijn steentje meer dan kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van WML naar een volwaardig leer-werkbedrijf.

Samenstelling DB
De DB-leden van dit moment zijn:
• Sjoerd Potters (voorzitter, wethouder van de gemeente Waalwijk)
• Margot Mulder (lid, wethouder van de gemeente Heusden)
• Wil Ligtenberg (lid, wethouder van de gemeente Loon op Zand)
• Jan Bikker (lid, ondernemer)
• Jan Bernard Koolen (lid, senior organisatieadviseur).