Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 04, 2011

VVD wil opheldering over kruising

KAATSHEUVEL - VVD in Loon op Zand wil opheldering over de gang van zaken rond het kruispunt Sweensstraat, Antoniusstraat, Rechtvaart, Capelsestraat in Kaatsheuvel.

Na het ernstige ongeluk tijdens nieuwjaarsnacht, waarbij een auto een woning binnenreed, neemt de gemeente nu snel maatregelen, zoals de aanleg van drempels in de Rechtvaart en Antoniusstraat en waarschuwingsborden nabij de kruising. Dinsdag is al gestart met de eerste werkzaamheden.

VVD-raadslid Jacky Smit vraagt zich af of wethouder Jacques Broeders nu het boetekleed aantrekt omdat hij na eerdere ongevallen op hetzelfde kruispunt verklaarde dat de situatie vooral wennen was. Broeders is woedend over de in zijn ogem suggestieve uitlatingen van Smit.

Lees woensdag meer in het Brabants Dagblad.

5 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Broeders moet woedend zijn op zichzelf en niet op J.Smit;want die heeft in deze gelijk!

H.W.Bogaard

04 januari, 2011  
Blogger janijsel said...

Broeders is nog al snel woedend als hij met de neus op de feiten wordt gedrukt, maar een ding is zeker, hij is samen met de uitvoerende ambtenaar verantwoordelijk voor het gebeurde op de kruising.Laat dat duidelijk zijn en als hij een vent is trekt hij hier het boetekleed aan.
Het komt nooit goed bij infra en daar is hij mede verantwoordelijk voor.

04 januari, 2011  
Blogger maus said...

Fijn dat er nu eindelijk wat wordt gedaan aan deze onveilige situatie! naast dat mensen moeten wennen aan deze nieuwe sitiatie wordt er hard gereden. Ik heb dat zelf daar al een aantal keren ondervonden. Janijsel richt nu zijn pijlen op Broeders vorige maand was dat nog Wim Luijendijk. Misschien iets voor hem om de politiek in te gaan of te gaan werken voor bij de gemeente!

05 januari, 2011  
Blogger janijsel said...

Ik richt mijn pijlen op niemand en wil zeker niet bij de gemeente werken want dat lijkt mij een wespenest.
Maar als er grove fouen gemaakt worden dan zeg ik daar wat van en dat is mijn goed recht ook al vind dat een socialist als jij niet goed.Ik ben zeker geen vvd stemmer maar vind dat JACKY in dit geval wel gelijk heeft en ik heb ook zeker respect voor onze zieke medemens.

05 januari, 2011  
Blogger maus said...

Ja Janijsel respect is precies het juiste woord. Je noemt de gemeente een wespennest. Daarmee stigmatiseer je in mijn ogen en doe je een groot aantal hard werkende ambtenaren tekort!!! En natuurlijk is het je goed recht fouten ter sprake te brengen daar is niks mis mee.

06 januari, 2011  

Een reactie posten

<< Home