Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, februari 10, 2011

Het is alle hens aan dek bij Bruisend Dorpshart’

KAATSHEUVEL – Het is volgens het CDA in Loon op Zand alle hens aan dek bij het miljoenenproject Bruisend Dorpshart in Kaatsheu­vel. De partij vreest dat het project de ‘bietenbrug’ op gaat als er min­der inkomsten zijn én de project­kosten hoger uitvallen. Volgens het CDA moet het college nu snel met meer informatie over het fi­nanciële plaatje van het Bruisend Dorpshart komen.

De christen- democraten zeggen zich zorgen te maken over de fi­nanciële risico’s rond de plannen voor het Bruisend Dorpshart. Het gaat hier om een enorm project met onder meer de bouw van een nieuw gemeentehuis, multifunctio­neel centrum Carré, parkeerkelder, horeca en woningen. „ De recente tegenvallers bij kleinere projecten, zoals De Els II in Kaatsheuvel en De Hooivork II in De Moer, belo­ven weinig goeds of het college de risico’s van de ambitieuze plannen van het Bruisend Dorpshart wel onder controle weet te houden”, aldus het CDA. De partij wil niet dat de gemeenteraad straks gecon­fronteerd wordt met voldongen fei­ten en achteraf alleen nog maar ja kan zeggen tegen voorstellen.

Bron: Brabants Dagblad Auteur Michel Koster
De andere oppositiepartij VVD stelde eerder ook al kritische vra­gen over de financiële risico’s rond het Dorpshart en het gebrek aan informatie daarover.

1 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Was H.Wayers van het CDA niet de grote animator van het "bruisend dorpshart".Op zich hebben de "politici van nu" wel gelijk dat het waanzinnige ondoordachte plan van tafel moet,wil de bevolking van de gem.LOZ niet voor de kosten te moeten opdraaien!Maar andermaal breng de gem.LOZ onder bij Tilburg,Waalwijk en Dongen.Dan zijn wij als burgers beter af dan met het huidige B en W en gem. raad van de gem LOZ!!!!!!

H.W.Bogaard

10 februari, 2011  

Een reactie posten

<< Home