Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, februari 28, 2011

'Paniekvoetbal rond dorpshart Kaatsheuvel ongewenst'

KAATSHEUVEL - Het dreigende tekort moet nu niet leiden tot paniekvoetbal en overhaaste besluiten rond het project Bruisend Dorpshart in Kaatsheuvel.
Dat stelt Stichting Multifunctionele Centra (SMC). Volgens haar is het nog te vroeg om nu ja of nee te zeggen tegen de ingrijpende wijzigingen die burgemeester en wethouders voorstellen voor de bouw van het nieuwe multifunctioneel centrum (Carré) en de sporthal in Kaatsheuvel.

"We hebben zo'n acht jaar aan dit plan gewerkt", aldus SMC-directeur Wil van Amelsfoort. "Het is nogal wat om nu opeens aan het eind van de rit een heel andere weg in te slaan. We praten hier wel over belangrijke voorzieningen voor de komende veertig jaar. Je moet dan niet even snel een nieuw besluit nemen waar je later misschien spijt van krijgt." Dat gevaar ligt volgens hem wel op de loer als de gemeenteraad donderdag 17 maart inderdaad al een oordeel velt over de voorstellen.