Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, februari 28, 2011

Ouders overleden baby geen verdachten

De ouders van de baby die zondag op recreatiepark De Spranckelaer om het leven kwam, zijn op dit moment geen verdachten, meldt de politie.

Het onderzoek is nog in volle gang. "Eerst moeten we de doodsoorzaak vaststellen", zegt een woordvoerster van de politie. "Vandaag (maandag, red.) vindt sectie op het lichaam plaats. Tot die tijd kunnen we helemaal niets zeggen over de oorzaak en wijzen we ook geen verdachten aan. De ouders zijn gisteren wel verhoord, maar zijn nooit als verdachten aangewezen."

Vandaag vindt technisch onderzoek in de woning plaats. De woning op het recreatiepark wordt ook bewaakt, om te voorkomen dat iemand de woning binnenkomt."

Dat er zo'n uitgebreid onderzoek plaats vindt, komt volgens de woordvoerster omdat er redenen zijn om aan te nemen dat het om een onnatuurlijke dood zou kunnen gaan. "Maar dan behoort een noodlottig ongeval ook nog tot de mogelijkheden."

De baby van zes maanden oud overleed zondag rond 12.30 uur. Hulpdiensten deden nog een poging het leven van het kindje te redden, maar dat was tevergeefs.