Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, maart 02, 2011

Partner verdacht in Kaatsheuvelse moordzaak Heidy Goedhart



In de woning wordt forenties onderzoek gedaan

KAATSHEUVEL - De politie heeft woensdagochtend de partner (35) van de overleden Heidy Goedhart opgepakt.

Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Goedhart, op 19 december 2010. Goedhart werd zondagochtend vroeg zwaargewond in de achtertuin van haar woning gevonden. Ze was samen met haar partner naar het café geweest; hij was eerder naar huis gegaan, zij volgde later. Korte tijd later werd ze zwaargewond aangetroffen in de achtertuin.

Hulpverleners probeerden haar nog te redden, maar die hulp mocht niet baten. Ze overleed. Al snel bleek dat er sprake was van een misdrijf. In het onderzoek werden verschillende mogelijkheden onderzocht, maar het onderzoek leidde naar de 35-jarige partner van Goedhart.

Meer nieuws volgt.

2 Comments:

Blogger Reaguurder said...

Ben ontzettend geschokt door dit nieuws! Als dit waar is, blijkt dan maar weer hoe mensen bepaalde delen van hun persoonlijkheid kunnen verbergen (o.a. denkende aan zijn stuk in het carnavalskrantje).
Ben benieuwd wat dit voor gevolgen heeft voor de komende carnavalsdagen voor de Gietkoppen

02 maart, 2011  
Blogger Reaguurder said...

Heeft er iemand trouwens een vermoeden van de reden waarom alle ramen van buiten afgeplakt worden?

Als dit tegen inkijk zou zijn dan zouden ze het (denkende aan weersinvloeden e.d.) dit wel aan de binnenkant doen. Of doen ze dit om eventueel de nachtelijke situatie na te bootsen misschien?

02 maart, 2011  

Een reactie posten

<< Home