Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, april 20, 2011

Flinke impuls Koninginnedag in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel – De viering van Koninginnedag in Kaatsheuvel krijgt een flinke boost. Volgens de leden van het Oranjecomité was Kaatsheuvel hard toe aan een andere invulling. Omdat het Marktplein op de schop gaat is de vereniging gaan kijken of er geen andere mogelijkheden waren, die meer publiek trokken. In plaats van een buitengebeuren op het Marktplein worden de festiviteiten dit jaar volledig in de Werft gehouden. Nieuw is het concert van de bekende band “GROK” op 29 april in de grote zaal van de Werft. Volgens Corry de Ronde van de Werft moet het traditie worden dat de avond voor Koninginnedag een concert gegeven wordt. Wat ook een jaarlijkse traditie moet worden is de verkiezing van de ‘Koningin van Kaatsheuvel’. Iedereen boven de zestien jaar kan zich inschrijven als beste loo-a-like van Beatrix. De winnaar mag zich een jaar de ‘Koningin van Kaatsheuvel noemen’. In de sportzaal is er een vrijmarkt voor de jeugd. In de sporthal zijn er allerlei speeltoestellen en worden de gedecoreerden van de gemeente getrakteerd op een aubade van Prins Maurits. Gedurende de hele middag staan er binnen terrassen, bars en is er een optreden van zanger Thom Craane. In en om buurthuis Pannehoef wordt weer de traditionele rommelmarkt gehouden.

Programma Kaatsheuvel
Vrijdag 29 april 20 uur Optreden Grok

Zaterdag 30 april
10.30 optocht versierde fietsen
11.15 Opening door burgemeester Wim Luyendijk
11.30 Ontvangst gedecoreerden en optreden Prins Maurits
14.00 Start verkiezing Koningin van Kaatsheuvel
12.00 – 16.00 Indoorvrijmarkt en kinder speel- en sportmiddag met muziek
12.00 -17.00 Rommel-en hobbymarkt Buurthuis Pannehoef.

Bron: Brabants Dagblad: Auteur: Jan in 't Groen

1 Comments:

Blogger janijsel said...

Eindelijk zeg, dit soort akties moeten er komen en nog veel meer om De Werft rendabel te maken en zo een verlies van 600.000 euro en een toelage van 1.1 miljoen euro on-nodig te maken. Privatiseren is nog beter want dan komt er nog meer aktie.
Al met al een goede geste van Corrie de Ronde[ lees van Amelsfoort]om zo de directeur uit de wind te houden.

21 april, 2011  

Een reactie posten

<< Home