Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juni 16, 2011

Plan B&B-hotel Kaatsheuvel in ijskast

KAATSHEUVEL - B & B-Hotels heeft het plan voor de bouw van een groot Bed and Breakfasthotel aan de Horst in Kaatsheuvel in de ijskast gezet.

"Het is zonde om tijd te bleven steken in zinloze projecten", stelt een woordvoerder. "We komen bij de gemeente Loon op Zand niet veel verder met de plannen." B & B-hotels geeft nu prioriteit aan plannen voor hotels buiten de gemeentegrenzen van Loon op Zand.

Volgens de gemeente Loon op Zand zijn de normale procedures gevolgd en hebben de initiatiefnemers zelf besloten het plan voorlopig op een laag pitje te zetten. Het initiatief van B & B-Hotels staat overigens los van de plannen van de Pepping Bontenbalgroep, die op een andere plek aan de Horst een hotel met zo'n honderd kamers wil bouwen.

Dat plan staat nog gewoon overeind. Als alles meezit, begint eind 2012 of in 2013 de bouw van dit nieuwe hotel op het terrein achter Ton Pols, tegenover het Eftelinghotel. Op dit moment worden deze plannen verder uitgewerkt. De horeca-familie Mutsaers, uitbaters van Best Western Hotel De Druiventros, is nog altijd de beoogd exploitant.

1 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Wat moeten we hier nu weer van geloven.(procedures gevolgd)na alle blunders t.a.v het bruisend dorpshart? Het lijkt mij dat B en W en gemeenteraad alle geloofwaardigheid bij de burgers van LOZ al lang hebben verloren!

17 juni, 2011  

Een reactie posten

<< Home