Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, december 20, 2011

Bruijniks en Van Komen nieuwe wethouders Loon op Zand

Kaatsheuvel - Donderdagavond 15 december zijn tijdens de raadsvergadering de heer H.J. van Komen en de heer G. Bruijniks benoemd tot wethouder. Zij vullen de twee vacatures in die zijn ontstaan door het aftreden van de heer W.G.G. Aussems (per 23 juli 2011) en de heer J.P. Broeders (per 1 januari 2012). Wethouder W. Ligtenberg gaat per 1 januari weer parttime werken.

Hij was tijdelijke fulltime in dienst omdat hij een aantal complexe dossiers uit de portefeuille van de heer Aussems onder zijn hoede heeft genomen. De benoemde wethouders van Gemeentebelangen gaan per 1 januari 2012 aan de slag. Tijdens de eerste collegevergadering van het nieuwe jaar wordt de portefeuilleverdeling bepaald.

De heer Henk van Komen (56) is bestuurslid en secretaris van Gemeentebelangen en
werkzaam als schooldirecteur bij ROC Tilburg. Uit hoofde van deze functie maakt Van Komen deel uit van een aantal landelijke en regionale overlegorganen en werkgroepen vooral op het terrein van onderwijs, de bouw en de logistiek. De in Breda geboren Kaatsheuvelnaar zet zich sinds enkele jaren in voor de lokale gemeenschap. Niet alleen als bestuurslid van Gemeentebelangen, maar ondermeer ook als lid van de ledenraad van Rabobank de Langstraat en als vrijwilliger voor de organisatie van de 80 van de Langstraat.

De heer Gerard Bruijniks (49) is sinds 2010 raadslid voor Gemeentebelangen en voorzitter van de Raadscommissie Bestuur en Middelen. De in ’s-Gravenhage geboren Bruijniks is directeur van Thuiszorg West-Brabant, waar hij ook als plaatsvervangend en gedelegeerd bestuurder optreedt. De Kaatsheuvelnaar is financieel en bestuurlijk opgeleid en beschikt naast tien jaar ervaring in het bedrijfsleven over 21 jaar ambtelijke ervaring, ondermeer in de gemeenten Breda, Rotterdam en Den Haag.