Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 06, 2012

Brand restaurant: geen aanwijzigen brandstichting

WAALWIJK - Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is geweest van de felle brand die gisteren café-restaurant Het Galgenwiel aan de Burgemeester Smeelelaan in Waalwijk volledig in de as legde. De politie heeft geen aanwijzingen dat er sprake is geweest van brandstichting, laat een politiewoordvoerster weten.
De brand brak uit in het begin van de nacht van donderdag op vrijdag. Rond half twee werd de brand opgemerkt door een man die met zijn auto voorbij reed. Hij belde de brandweer. Na ruim een uur blussen was de brand onder controle. Van het restaurant bleef niet veel over.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Volgens de politie waren er bij het uitbreken van de brand geen personen meer in het pand aanwezig. Het huis van de buren, die er snel met de kinderen uit gevlucht zijn, heeft de brandweer nat gehouden en kunnen besparen.