Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, juni 30, 2012

Kemmeren nog niet klaar met politie

KAATSHEUVEL – „Het is te gek voor woorden!” Het Kaatsheuvels ge­meenteraadslid Bertus Kemmeren (Gemeentebelangen) is duidelijk boos op de politie. Wat is het geval. Bertus Kemmeren stak op 25 mei met een grote groep lopend de Horst over. Een auto reed door en raakte hem. Het gevolg: een ge­kneusde knie en kapotte broek.

Donderdagavond deelde hij zijn er­varingen met de politie met de raad en burgemeester Wim Luijen­dijk. „Het verbaast me dat als je op de openbare weg wordt aangere­den er geen politie komt. Als je de politie belt, krijg je als slachtoffer te horen dat er eerst een dokters­verklaring nodig is. Bij uitzonde­ring mag je dan na zes dagen in Til­burg aangifte doen. Zo ga je niet met burgers om.” Hij is er nog niet klaar mee. „ Ik ga deze zaak bij de politie breed onder de aandacht brengen. Dit kan echt niet.”

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home