Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juli 27, 2012

Geruchten over nieuwe attractie in De Efteling in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Er zijn sterke aanwijzingen dat attractiepark De Efteling in Kaatsheuvel achter de schermen opnieuw een nieuwe attractie aan het voorbereiden is. Website Eftelist schrijft dat de nieuwe attractie een (familie)band met het Volk van Laaf heeft en ‘Lummels’ gaat heten. Volgens Eftelist wordt het een kleine attractie die een plaats krijgt op het Anton Pieckplein en in 2013 geopend zal worden. Aan de attractie zou ook een televisieserie en merchandising zijn verbonden.

Merk is geregistreerd
De merknaam 'Lummels' werd
al in 2010 geregistreerd. Die registratie geeft de Efteling de mogelijkheid om onder andere sieraden, kleding, bordspellen en tandpasta uit te brengen onder de naam 'Lummels'.

Lummels zijn in de sage van het Volk van Laaf de kinderlaven. De Eftelist vermoedt dat het ‘Leerhuys van Meester Lavi’ een belangrijke rol gaat spelen voor het ‘Lummelgespuis’.

Kaken op elkaar
De Efteling gaat niet in op geruchten over een nieuwe attractie. Een woordvoerder zegt donderdag: "We volgen de geruchten op fansites als Eftelist altijd met veel plezier, maar we gaan er niet op in."

Dat het attractiepark de merknaam ooit registreerde, komt volgens de woordvoerder omdat het park zich altijd blijft ontwikkelen naar andere gebieden. "Het eerste wat je doet als je een idee hebt, is vastleggen dat het jouw idee is."

Hartenhof
Op zijn vroegst in 2015 opent De Efteling ook het
Hartenhof in het Rijk der Fantasie. Het wordt de duurste attractie ooit in de geschiedenis van het park.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home