Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, juli 14, 2012

Uitbreiding camping Duinlust in Kaatsheuvel zonder overdekt bad

KAATSHEUVEL – De uitbreiding van camping Duinlust in Kaatsheuvel komt in zicht. Naar verwachting wordt eind september gestart met de bouw van nieuwe recreatiewo­ningen. Als de verkoop van deze bungalows goed loopt, wil Duin­lust ook de faciliteiten bij de cam­ping verder uitbreiden. „We den­ken bijvoorbeeld aan een overdek­te speeltuin met bowlingbaan”, al­dus Robert Blok van Duinlust. Wel is afscheid genomen van het plan voor een overdekt zwembad. „ De exploitatie daarvan is gewoon te duur.”

Duinlust, met nu zo’n 250 plaat­sen, heeft al een tijd plannen om het terrein aan de Duinlaan aan te pakken. Een belangrijk onderdeel
is de bouw van 43 nieuwe recrea­tiewoningen. Die bungalows (van vier- tot maximaal twaalfper­soons) komen deels op de huidige plek voor seizoenkampeerders en trekkers die voor dit plan wijkt.

De procedures zijn inmiddels ver­gevorderd. Als alle vergunningen rond zijn, kan de bouw van de eer­ste drie nieuwe recreatieverblijven binnenkort van start gaan.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home