Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, oktober 08, 2012

Onderzoek naar verslepen lichaam in zaak taximoord

KAATSHEUVEL/DEN BOSCH - Het Nederlands Forensisch Instituut gaat aanvullend sporenonderzoek doen naar de moord op taxichauffeur Radj Ramdin.

Het richt zich daarbij op het verslepen van het lichaam van de op 9 oktober 2010 in Kaatsheuvel doodgeschoten chauffeur. Zijn lichaam werd in een sloot aan de Duinlaan gevonden.

Het hof heeft met het onderzoek, een verzoek van de advocate van een 44-jarige Poolse verdachte, ingestemd. Zijn dna zat onder een oksel van de chauffeur. De advocate wil weten of het wetenschappelijk is te verklaren dat er, wanneer iemand wordt versleept, dna onder slechts een van de oksels zit.
De rechtbank veroordeelde eerder twee Polen voor de moord tot 15 jaar cel. Een van de twee veroordeelden, de 44-jarige, is in hoger beroep gegaan.
Een derde Poolse man werd door de rechtbank vrijgesproken. Het openbaar ministerie gaat hiertegen in hoger beroep.
Beide zaken in hoger beroep worden 19 december verder behandeld.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home