Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 10, 2012

KBO ziet uit naar feestelijk jaarKBO Kaatsheuvel staat na het afsluiten van een zeer actief 2012 aan het begin van een feestelijk jaar.

Als u dit leest heeft er een wel zeer nieuwe activiteit plaats gevonden in de Werft.

Leden van de activiteitencommissie hebben nl. op woensdag 12 december een Kerstbrunch bereid voor 40 leden die zich hiervoor hadden aangemeld.

Helaas moesten er toch leden teleur gesteld worden wat natuurlijk altijd zeer spijtig is.

Maar omdat dit alles op zeer kort termijn gerealiseerd te krijgen door onze vrijwilligers die zelf in de keuken gingen staan was dit het maximale aantal deelnemers.

Op de agenda van dit jaar staat nog het kerststukjes maken op maandag 17 december. Of er nog een plaatsje vrij is kunt u navragen bij Wies Molenschot, telefoon 0416-852688

Dan heeft KBO Kaatsheuvel nog op de agenda staan de Kerstviering op 19 december in de Werft waarvoor alle leden de uitnodiging hebben ontvangen.

Na de Kerstviering met verhalen en zang, gaat de middag verder in een gezellig samen zijn met het optreden van Brabant Duo uit Tilburg en ter afsluiting broodjes met koffie of thee voor onze aanwezige leden.

De activiteitencommissie en vrijwilligers zullen er alles aan doen iedereen te laten genieten van deze middag.

Onze vrijwillige bezorgers, die bij al onze leden in de drukke Sint Nicolaas week ons eigen "KBO" Kaatsheuvel met alle extra informatie hebben bezorgd verdienen een groot compliment.

Dit omdat hun normale bezorgdienst behoorlijk in het honderd was gelopen. Wat zij normaal op

maandag aangeleverd krijgen, kregen zij nu op zaterdag aangeleverd.

Ook hebben zij bij alle leden van de KBO Kaatsheuvel een zakagenda bezorgd. Wat veel extra werk opleverde zowel voor de verdeling als bezorging.

Nogmaals complimenten voor het verzetten van zoveel werk in deze week.

Onze leden kunnen nu in 2013 zeker alle data noteren met de activiteit van de KBO waar zij graag aan mee willen doen of er bij aanwezig willen zijn.

2013 staat in het teken van het 60 jarig bestaan van KBO Kaatsheuvel.

Enkele activiteiten waarmee in 2013 wordt gestart zijn;

9 januari, komt Berry van Gorkum van de Heemkundekring Ketsheuvel het e.e.a. vertellen over hoe start ik een stamboom onderzoek. Omdat dit niet op een middag verteld kan worden komt Berry hiervoor ook terug op 30 januari en 6 februari. Informatie telefoon 0416-274620.

18 januari, komt Martin Bertels vertellen over Rome, de Eeuwige stad. Martin neemt u met zijn verhaal mee door het Rome van de keizers, middeleeuwen en Barok. Een adembenemende vogelvlucht door het rijke Rome. Informatie telefoon 0416-274620.

23 januari, tonpraotmiddag speciaal voor onze 60 jarige KBO Kaatsheuvel.

Wij hopen er samen met onze leden een geweldig 2013 van te gaan maken.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home