Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, januari 09, 2013

Mandemakers ook in autolease

TILBURG/WAALWIJK - De Van Mossel Groep (Van Mossel) uit Tilburg en De Mandemakers Groep (DMG) uit Waalwijk gaan samen in de autolease. Ze nemen samen deleaseactiviteiten van J&T Autolease en DirectLease over.
Van Mossel (bekend van de auto- en schadeherstel- en dealerbedrijven van met name Audi en Volkswagen) en DMG richten voor de lease-activiteiten samen een nieuwe holding op: International Car Lease Holding. In dit nieuwe bedrijf worden de overgenomen autoleaseactiviteiten en die van Van Mossel Leasing

ondergebracht. De nieuwe combinatie heeft een gezamenlijke omzet van 400 miljoen euro en een wagenpark van 30.000 auto's. De partijen doen geen verdere uitspraken over de financiƫle overnamedetails. Vandaag worden de overname en de oprichting van het nieuwe bedrijf nader bekend gemaakt.
Volgens Ben Mandemakers ziet de overname en het nieuwe bedrijf als een goede uitbreiding. "Dit is een goede investering en past ook goed in de strategische verbreding van de activiteiten van DMG. Daarnaast kunnen we gezamenlijk nog sneller groeien."

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home