Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 08, 2013

Nieuwjaarsconcert met de Muziekbende

KAATSHEUVEL - Het nieuwjaarsconcert van Harmonie Kaatsheuvel beleeft op zondag 13 januari in De Werft een primeur. Voor het eerst wordt er in het programma tijd ingeruimd voor de Muziekbende. Voor velen is dit de ideale gelegenheid om kennis te maken met de Muziekbende en te ervaren wat docente Merel Levink de kinderen op muzikaal gebied bijbrengt. Het Nieuwjaarsconcert begint om 13.00 uur en is gratis toegankelijk.

Alle geledingen


Het nieuwjaarsconcert is traditiegetrouw het evenement bij uitstek waar alle geledingen van Harmonie Kaatsheuvel zich presenteren. Ook het aspirantenorkest met dirigent Anne Peters en de slagwerkgroep onder leiding van Maarten Vugs zullen muzikaal verrassend uit de hoek komen. Het publiek krijgt een muzikale inkijk in het brede scala aan slagwerk en percussie.
Dirigent Carlo Bergmans zal met zijn Middenorkest een voorproefje geven van het jeugdpromsconcert ‘Youth4Talent’. De K3 hitmix, Pirates of the Caribbean en Grease zijn enkele toppers van dit jeugdspektakel dat voor zaterdag 2 maart op het programma staat in De Werft.
Na de pauze maakt het groot Harmonieorkest onder leiding van Peter-Paul van Esch met de uitvoering van het stuk Pilatus, Mountain of Dragons het publiek deelgenoot van het concours in Veldhoven waar de eerste prijs werd behaald. Met de dansen Danzon no 2, Libertango en de walsen in Espana wordt een link gelegd naar het dansspektakel dat in november in samenwerking met de locale dansinstituten plaatsvindt. Na afloop is er volop de gelegenheid om na te praten en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home