Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juli 09, 2013

Efeling maakt zich op voor zeven pleinenfestival

KAATSHEUVEL - Veel dorpspleinen zijn in de zomermaanden regelmatig dé plek voor festivals en feesten. De Efteling sluit zich daar graag bij aan.
Maar liefst zeven zaterdagen achter elkaar verandert het attractiepark 's avonds (tot middernacht) in een groot festivalterrein met straattheater, een bazaar en optredens.
Het eerste Zeven Pleinen Festijn aankomende zaterdag wordt door Gers Pardoel afgetrapt. Ook de Hermes House Band laat zich zaterdag zien op Efteling Brink, een van de zeven pleinen. Het Witte Paardenplein straalt een Moulin Rouge-sfeer uit en op het Carnaval Festivalplein is het met name een oerhollands meezingfeest. Het Ruigrijkplein is het terrein voor nationaal en internationaal straatheater en het Pirañaplein ademt Zuid-Afrikaanse sferen. De oosterse bazaar is te vinden op het Fata Morganaplein en als laatste is naast een straattheater op het Steenbokplein ook de grote watershow Aquanura zaterdagavond te beleven.

Van 8 juli tot en met 1 september is het Zeven Mijls Zomer in de Efteling. Het park is dan dagelijks tot 20.00 uur geopend waarbij ook een Legotentoonstelling te zien op het Fata Morganaplein. Op de acht zaterdagavonden, tijdens het Festijn, sluit de Eftelingpoort pas om middernacht.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home