Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, juli 09, 2013

Ergernis over Napolina neemt weer toe

KAATSHEUVEL - Er is uitzicht op verbetering van de situatie rond de voormalige Napolina-schoenfabriek in Kaatsheuvel. Dat zegt makelaar Wout de Bie van Woonkenners Makelaardij.

Hoewel hij geen tijdsbestek of details wil noemen, zegt hij dat er beweging zit in de verkoop van de locatie, maar ondertussen klagen omwonenden over de verloedering van het pand.

De voormalige Napolina-fabriek aan de Gasthuisstraat staat al zo'n twintig jaar leeg. Tot grote ergernis van omwonenden zijn het woonhuis en de achterliggende fabriek de afgelopen jaren flink verpauperd. Omwonenden klagen over gevaarlijke situaties voor passanten door kapotte ramen en losliggende dakpannen. Ook zou ongedierte zich in het pand hebben genesteld.


Naar aanleiding van de klachten heeft de gemeente Loon op Zand het pand de laatste maanden meerdere keren vanaf de straat geïnspecteerd. Recentelijk nog werd de beheerder gevraagd maatregelen te nemen tegen een kapotte ruit, die nog deels in het kozijn hing. Reparaties bleven tot op heden echter uit.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home