Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, juli 27, 2009

Uitzending Netwerk over St.Jozefkerk gemist?

Klik hier voor de complete uitzending van Netwerk. Het item over de St.Jozefkerk is het laatste item. "Het kerkbestuur wilde niet reageren". Jammer, ze hadden nu de kans om eens goed uit te leggen waarom er niets mogelijk is. Een gemiste kans dus!

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Anoniem zei...
Inmiddels de reportage van Netwerk gezien. Complimenten aan Lilian Grootswagers en Jan-Bernard Koolen voor hun bijdrage in dit programma. Zij hebben perfect verwoord wat vele Kaatsheuvelse mensen zouden willen met dit prachtige gebouw. Helaas zullen de projectontwikkelaars (lees geldwolven) en het kerkbestuur en door en blind voor zijn. Het zegt al genoeg dat het kerkbestuur in de uitzending van Netwerk niet wilde reageren! Stichting STERK, ga zo door en doe er alles aan om de kerk de behouden.

27 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

mee eens!!!!!!!!!!

28 juli, 2009  
Anonymous Maurice van Boxtel said...

Prima reportage! Goed werk van de stichting STERK. Ik hoop dat de ogen van de belissers eindelijk open zijn om de St Jozefkerk te behouden.

01 augustus, 2009  

Een reactie posten

<< Home