Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, juli 25, 2009

Bon op auto’s werkt

Kaatsheuvel – De strengere aanpak van foutparkeerders in het Kaatsheuvelse winkelgebied heeft resultaat. Het aantal overtredingen neemt fors af. Volgens de politie hoeft ze de laatste weken veel minder bonnen uit te schrijven. Inmiddels zijn al wel ruim 310 bekeuringen uitgedeeld aan foutparkeerders. Het strenge toezicht in het winkelgebied gaat voorlopig door. De pakverkeerscontroles zijn op verzoek van gemeente en winkeliers ingevoerd. De campinggasten moeten nog wel wennen aan de regels. “Ze gaan vaak niet bewust de fout in, maar is het gewoon onwetendheid. Daarom blijven we de publiciteit zoeken met deze aanpak en hopen dat de campinggasten ook elkaar op de hoogte brengen”, aldus de politie.

8 Comments:

Anonymous Bewust said...

Hartelijk dank aan de winkeliers voor de bon en natuurlijk bijhorende boete, ik koop vanaf vandaag dus niks meer bij jullie !

25 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Niet zo zielig doen, dan moet je maar fatsoenlijk leren parkeren EN RIJDEN!

25 juli, 2009  
Blogger roofvogel said...

Juist ja "Bewust" denkt alleen maar aan z'n eigen hachie ! Ook winkeliers hebben profijt van een snel roulerend kort parkeren! Wil je wat langer in het winkelgebied verblijven dan zijn er bij de supermarkten genoeg parkeerplaat-
sen voor langparkeerders en.... Als je fysiek niks mankeert pak de fiets dat is wel zo gezond !

25 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Gemeente:geef wel duidelijker aan waar je wel en niet mag parkeren!!
M.a.w duidelijke borden en zichtbare blauwe strepen!

25 juli, 2009  
Anonymous Andy said...

Als je zo'n probleem hebt met de parkeerschijf................ parkeer dan bij de hoofdpoort of em-té.

25 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Er is een heel marktplein om te parkeren

29 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Geef jullie gelijk hier in maar hou ook is een beetje rekening mee met de ruimte tussen de parkeervakken in want zo sta je geparkeert en zo kan je niet in of uit de auto,je hebt parkeerplekken waar veel ruimte is en parkeerplekken waar minder is dus ga je nieuwe aan brengen hou daar ook is rekening mee.De burgers moeten ook rekening houden maar soms is het wel erg smal.al vindt ik het zelf.Heb zelf een 2e handse auto kost mijn veel geld,wat gebeurt er een deuk er in want tussen die van mij en van de andere te weinig ruimte gezellig.Je kan ook doen bv als ze in de straat moeten zijn zorgen dat ze der nie door heen kunnen net als in waalwijk tilburg en oosterhout.ze moeten gewoon de parkeerplek nemen die er dan zijn.want iedereen wil als het kan zo dicht mogelijk bij de winkel zijn waar ze moeten zijn toch!

En ja boodschappen doen op de fiets jah dat kan voor mensen die goed terbeen zijn jah,maar niet voor mensen die niet ver kunnen lopen.

30 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

En voor mensen die meer moeten hebben dan een bakje zongedroogde tomaten en een pak sojamelk is de fiets ook niet echt een optie.

30 juli, 2009  

Een reactie posten

<< Home