Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, maart 13, 2007

RESIDENT DJ THE MATRIXX IN CHALET FONTAINE

Op zondag 25 maart 2007 zal DJ Sidney Samson verschijnen als gast DJ op het inmiddels succesvolle dance concept SWITCH in Chalet Fontaine. De resident van de Exxelent Night in the Matrixx in Nijmegen zal de bezoekers trakteren op zijn DJ kwaliteiten. Club, elektro, groove, house en techno zijn typerend voor zijn draaistijl. Tijdens de tweede wintereditie zal Chalet Fontaine van 19.00 tot 24.00 uur het toneel zijn van dit bijzondere dance event.

Ook tijdens deze editie gaat de top van de regionale DJ's in combinatie met een MC-vocalist en een percussionist de sfeer verhogen. De getalenteerde Sidney Samson zal een gastoptreden verzorgen van 20.30 tot 22.30 uur. Al vanaf zijn 14e is hij bezig met dj-en. Op dit moment heeft Sidney een grote clubhit genaamd It's all funcked up! Deze plaat wordt veel gedraaid door dj's als Erik E. en Jean.

De SWITCH bezoekers die zondag 25 maart voor 20.00 uur binnen zijn bij Chalet Fontaine kunnen kosteloos genieten van een avond SWITCH. Zij hoeven geen entreeticket te kopen. SWITCH is in het leven geroepen voor hedendaagse mensen die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen trendy muziek en een bijzondere ambiance. Hou voor de data van de edities de website www.chaletfontaine.nl in de gaten.
De voorverkoop voor SWITCH gaat zaterdag 10 maart van start. Kaarten kosten ? 7,50 in de voorverkoop en ? 10,00 aan de deur. Tussen 19.00 en 20.00 uur gratis entree!

Labels: