Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, mei 14, 2007

Meezingen topper Pleinfestival.


Maandag 14 mei 2007 - KAATSHEUVEL - Het 24e Kaatsheuvelse Pleinfestival trok beduidend minder bezoekers dan andere jaren. Alleen het Meezingfestijn op vrijdagavond is een regelrechte topper. De koren, waaronder La Jeunesse, en De The Young Ones inspireerden een paar duizend enthousiaste meezingers. De tienerfestatie werd zaterdagavond gevolgd door de taptoe. Zeven korpsen waaronder Volt uit Tilburg en DVS uit Katwijk, lieten voor een matig gevulde tribune veel zien en horen. Adest Musica uit Sassenheim stal de harten van het publiek met een strak uitgevoerde show. "Als er nu een W.M.C. was, dan had K en G uit Leiden hier een grote concurrent aan", aldus kenner Jos van Best.
De organisatoren hadden al rekening gehouden met minder bezoekers. Zo was het aantal zitplaatsen teruggebracht naar 400. Toch spraken de toeschouwers van "de beste Taptoe van de laatste jaren" Zondag vonden duizenden mensen hun weg naar de braderie met diverse podia met live-muziek, waaronder coverband 100% Katoen. Door het matige weer en moederdag trok ook de braderie minder bezoekers, maar dat deerde niemand: "Je kunt nu tenminste ergens fatsoenlijk bij".

Labels:

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Welke kramen?Dat men dit nog een braderie durft te noemen.Gewoon schandalig.Kijk eens in andere gemeentes.

14 mei, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Waarom dit jaar op moederdag en er deden nog kinderen de communie,beetje lomp toch!!Normaal is het altijd in het weekend rond de 20ste mei.

En dat ze vrijdags een grote tent neerzetten dan is iedereen ervan verzekerd dat ie niet nat wordt en wordt het nog gezelliger.

14 mei, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Volgens mij heeft de organisatie ook rekening te houden met andere evenementen die daar afspelen en hebben ze de datum ook niet altijd voor het kiezen.. anders had het al in april moeten zijn, beetje vroeg.

En zo'n tent ja.. goed idee, maar dat kost ook wat. Dan zal het denk ik niet meer een gratis evenement zijn en moeten we kaartjes kopen om dat te kunnen bekostigen. Weet je wat zo'n tent kost?

18 mei, 2007  
Anonymous Anoniem said...

ik ben 1 van de organisatoren en we doen elk jaar ons best om iets neer te zetten, wij zijn maar vrijwilligers en doen ons uiterste best en als iemand vindt dat deze persoon het beter kan dan moet deze dat doen!!

24 mei, 2007  

Een reactie posten

<< Home