Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 11, 2007

Truck van Brabants Dagblad bij Pleinloop Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De Regiotour van het Brabants Dagblad strijkt zaterdag 19 mei neer in Kaatsheuvel. Tijdens de Pleinloop parkeert de krant de grote Brabants Dagblad-truck op het Marktplein.

De hele dag worden trouwe lezers in het zonnetje gezet. Zo krijgen ze op vertoon van hun Abonnee Voordeel Pas een gratis koeltasje waarmee ze al wandelend of fietsend een flesje drinken koel kunnen houden.
Verder is lezersredacteur Tjeu van Ras present. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan iedereen bij hem terecht met vragen en opmerkingen over de krant.
In de truck zijn drie films te zien. Eén van die films geeft een kijkje in de keuken van de krant. De tweede film gaat over BDtv, de regionale televisiezender van het Brabants Dagblad die via internet uitzendt. Het laatste filmpje is een compilatie van de leukste BDtv-filmpjes. In de truck staat ook de koffie en thee klaar.
Lezers kunnen tot slot nog hun kennis over Kaatsheuvel testen aan de hand van een nieuwsquiz. Deelnemers maken kans op een cadeaubon.
De Brabants Dagblad-truck parkeert om 10.00 uur op het Marktplein en blijft daaar tot 21.00 uur staan.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik zal er eens een kijkje gaan nemen, moet nog wel op zoek naar dat pasje om een bidonhouder te kunnen krijgen. is handig als je een dsgje uit gaat.

17 mei, 2007  

Een reactie posten

<< Home