Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, september 23, 2007

Opening brandweerkazerne

Opening brandweerkazerne één groot kinderfeestje

Door Jan in ’t Groen

Kaatsheuvel – Met het automatisch openen van de deuren en het onthullen van het naambordje “Dodenauplein” opende zaterdagmiddag burgemeester Ria van Hoek de nieuwe brandweerkazerne van Post Kaatsheuvel aan de Bernsehoef. Zondagmiddag mocht het grote publiek een kijkje komen nemen. En dat deed het massaal. Duizenden bezoekers en vooral de kinderen vergapen zich aan het groot materieel dat opgesteld staat. Het is een waar kinderfeestje. Bente(4) en Mirte (7) van Engelen zitten in een redvoertuig. Ze mogen zelfs de sirenes aanzetten. Het geluid van loeiende sirenes klinkt door heel Kaatsheuvel. Bij de brandweerauto’s staat het rijen dik met kinderen om er even in te mogen zitten. Michel en Stephan van Wanrooy (10)zitten in een oudje, die in de gemeente dienst deed in 1951. Wienet Oosterwaal zit met haar kleinzoontje van 16 maanden in de chrastender van vliegbasis Gilze Rijen. “Hij is niet te houden; hij wil naar de rode auto’s”, roept ze terwijl alle sirene tegelijk af gaan. Op de demonstraties trekken massa’s publiek. Brandweervrouw Karin Filippo toont met haar collega’s hoe een slachtoffer na een ongeval uit het voertuig wordt gehaald en Watze Hepkema laat zien wat er gebeurd als een bus haarlak ontploft. Binnen is het minder druk. Coördinator Peter Rosenbrand glundert van oor tot oor. “Wat wil je met dit mooie weer en zo enorm veel volk!”.


Link: Om alle foto's te bekijken klik dan op de foto van de burgemeester. u krijgt dan de complete collage te zien.
brandweerkazerne



Wilt U alle foto's bekijken: Ga dan naar:
http://picasaweb.google.nl/janintgroen/Brandweerkazerne/







 
Posted by Picasa

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

het was een mooie dag dus veel mensen kwamen naar deze opendag van de brandweer post kaatsheuvel toe het was geweldig

Personeel brandweer kaatsheuvel

Van harte met jullie nieuwe brandweer post en bedankt voor deze mooie dag

Met vriendelijke Groetjes een brandweer fan

p.s webmaster kunnen we nog meer foto's van jou van vandaag zien hier op de site en waneer kom dit in de krant te staan en welke editie ?

23 september, 2007  

Een reactie posten

<< Home