Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, september 27, 2007

“Start bouw Dorpshart april 2009”

Kaatsheuvel – De gemeente Loon op Zand start per 1 oktober aanstaande met het selecteren van de marktpartijen voor de eerste fase van het Bruisend Dorpshart. Ten zuiden van de brandweerkazerne verreist een nieuw bouwplan dat de naam “Woonhoven” draagt. Het definitieve aantal woningen dat in het deelplan Woonhoven komt is volgens CDA -wethouder Hans Waijers (Bouwen)nog niet bekend. De gemeente plaatst in het dagblad Cobouw van 1 oktober een oproep waarop partijen kunnen reageren. Volgens de wethouder zullen twintig partijen geselecteerd worden. Volgens Waijers kunnen dat ook combinaties van bedrijven zijn. Na een schriftelijke presentatie selecteert de gemeente minimaal vijf partijen die een ontwerp mogen maken en een bod mogen uitbrengen. De selectiecriteria als de gunningcriteria worden vooraf door de gemeente geformuleerd. Volgens de wethouder moet het definitief ontwerp uiterlijk in het eerste kwartaal van 2009 worden vastgesteld zodat de bouw ook daadwerkelijk kan beginnen.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Beginnen ze dan al ,echt in april 2009...
Wat zijn ze toch snel hier bij de gemeente!!!
Goed dat deze mensen geen eigen baas zijn,er zou niets van hen zijn terechtgekomen.

29 september, 2007  
Anonymous Anoniem said...

we ontslaan waijers maar , die werkt veel te snel voor een amtenaar.

en van het bruisende komt ook weer niks terecht dus , ze willen het weer gewoon vol bouwen met huizen , zodat er geen plaats is voor horeca .

laat de amtenaren eens in andere plaatsen gaan kijken op een zondag , dan zien ze hoe het moet komen.

maar ze hebben liever geen mensen in kaatsheuvel op zondag , he wedhouder.

julie weten wat goed is om kaatsheuvel af te breken toch .

29 september, 2007  

Een reactie posten

<< Home