Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, oktober 09, 2007

Onthulling portretten burgemeesters

Onhulling burgemeestersportretten
Dubbelklik op de foto en U ziet er nog veeeel meer!



 
Posted by Picasa


Wat was ’t leuk vanmiddag om die ex-burgemeesters weer eens te ontmoeten. Voor wie het nog niet weet: vanmiddag zijn de portretten onthuld van ex-burgemeester Hans van Dun en Jan Weierink. Er hing een nostalgisch sfeertje in het gemeentehuis, zeker omdat de burgemeesters burgers mochten uitnodigen. Hans van Dun, behoorlijk sukkelend met zijn gezondheid, sprak weer als vanouds, krachtig en met daadkracht. Toen kwam Jan Weierink. Een zeer aardige man, die als het moest ook zijn tanden kon laten zien. Samen met burgemeester van Hoek vormden ze vanmiddag de driehoek. Mooi om mee te maken! Het portret van Hans van Dun werd gemaakt door Els Smulders en dat van Jan Weierink door Bob Pelsma.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Leuk om zoveel foto´s van deze gebeurtenis hier bij elkaar te zien. Bovendien de gelegenheid om het verslag in het Brabants Dagblad te corrigeren. Immers, Jan, vertelde jij zelf gisteren niet dat er minstens evenveel mensen deze weblog lezen dan er BD-lezers zijn?
Goed dus: Het portret van Hans van Dun werd gemaakt door Els Smulders en dat van Hans Weijerink door Bob Pelsma.

10 oktober, 2007  
Blogger Kaatsheuvel said...

Her staat op op de pagina onder het kopje rechtgeet

10 oktober, 2007  
Anonymous Anoniem said...

H HA Joost Nu trap jij er zelf ook in door iets fouts te herhalen.

Hans Weierink moet zijn Jan Weierink

10 oktober, 2007  

Een reactie posten

<< Home