Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, november 09, 2007

Programmaraad Werft/Wetering ondersteunt nieuwe initiatieven

Ingezonden

De ervaring van de laatste jaren leert, dat er in de lokale gemeenschap veel ideeën zijn over activiteiten, die bij kunnen dragen in het sociaal-culturele aanbod in de Werft en de Wetering. Het blijft dikwijls bij ideeën, omdat men bij de uitwerking al snel stuit op praktische problemen. Ruimte, technische en logistieke ondersteuning en financiële middelen, om er maar een paar te noemen.
De Programmaraad biedt hiervoor een oplossing.

De Programmaraad, die onlangs door SMC Accommodatiebeheer is samengesteld, heeft tot doel om sociaal-culturele activiteiten in de Werft en de Wetering onder bepaalde voorwaarden te ondersteunen. Dit voor ieder die een goed idee heeft en zich op vrijwillige basis wil inzetten voor een niet-commerciële activiteit in de Werft of de Wetering en waarvan men zelf de initiatiefnemer is.

De programmaraad beoordeelt het idee op basis van de gestelde voorwaarden, haalbaarheid en inpasbaarheid in het jaarprogramma.
Is hieraan voldaan, dan kan de initiatiefnemer rekenen op volledige medewerking in de vorm van gebruik van ruimte in de Werft of Wetering evenals technische- en financiële ondersteuning.

Dus, heeft u een goed idee voor een prima activiteit, waarvoor u zich vrijwillig in wil zetten, maak dit dan per e-mail kenbaar aan de Programmaraad via emailadres: programmaraad@smc-acc.nl of schriftelijk aan SMC Accommodatiebeheer, t.a.v. de Programmaraad, Postbus 3, 5170 AA te Kaatsheuvel. Vergeet daarbij niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.