Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, januari 14, 2008

Politie Midden en West Brabant start met Mail-Alert

Kaatsheuvel - De politie Midden en West Brabant gaat burgers via de e-mail benaderen voor buurtonderzoeken. Het zogenoemde Mail-Alert is een aanvulling op het bestaande SMS-Alert. Dat is ook door het korps bedacht en wordt inmiddels door de meeste politiekorpsen in Nederland gebruikt. In 2007 werd het SMS-Alert 17 keer succesvol gebruikt, bijvoorbeeld om vermiste kinderen of voertuigen op te sporen en inbrekers snel te kunnen pakken. Het Mail-Alert kan de politie extra informatie opleveren, denkt korpschef Heeres. Hij hoopt mensen, die niet thuis zijn tijdens buurtonderzoeken, alsnog te bereiken via de mail.

Veelplegers
Heeres wil foto`s van veelplegers bekendmaken bij winkeliers in Tilburg. Volgens de politiechef krijgt de veelpleger zo niet alleen een naam, maar ook een gezicht.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

waaawww

14 januari, 2008  

Een reactie posten

<< Home