Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, januari 14, 2008

Politie in regio rond Tilburg doet morgen alleen spoedzaken

TILBURG - Uitstel van aangifte voor een weggehaalde fiets. De wijkagent blijft binnen. Geen snelheidscontroles. Het publiek in de politieregio West en Midden Brabant zal het morgen merken: in de strijd voor meer salaris draait de politie tussen 7 en 20 uur zondagsdienst.

Een deel van die tijd gaat op aan een grote actievergadering in Breda, met de landelijke kopstukken van de politiebonden ACP en NPB. Agenten uit onder meer het district Tilburg gaan daar per bus naar toe.

Al wat geen spoed vereist ligt morgen stil. "Maar in geval van geweld, een zware aanrijding en het aanhouden van een verdachte komen we gewoon", zegt Marcel van Oorschot van het regionaal actiecomité.

Werkonderbrekingen in de regio Brabant Noord staan voorlopig nog niet op het programma. De politie daar doet wel mee aan de landelijke stakingsdag, woensdag 23 januari.