Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, januari 14, 2008

Loon op Zand onderzoekt tevredenheid

KAATSHEUVEL; - De gemeente Loon op Zand laat een klanttevredenheidsonderzoek houden onder gebruikers van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Een jaarlijks onderzoek onder de klanten is een wettelijke verplichting. Loon op Zand kiest voor een telefonische enquête onder ongeveer driehonderd gebruikers. Die gaat in februari plaatsvinden.

De WMO is een jaar geleden in werking getreden. De wet heeft betrekking op voorzieningen voor mensen met een beperking en op het brede terrein van welzijnsactiviteiten.

Doel is dat zoveel mogelijk mensen 'mee kunnen doen' in de maatschappij. Omdat Loon op Zand een voorzichtige start met de WMO heeft gemaakt, beperkt de enquête zich tot individuele vragers om hulp, zoals voor huishoudelijke hulp of woningaanpassing.