Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, januari 11, 2008

Nieuwjaarsbijeenkomst ondernemers gemeente Loon Op Zand

Op 17 januari 2008 vindt de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst plaats voor iedereen in ondernemersland die zich betrokken voelt bij Loon op Zand.

De gemeente, het Ondernemers Platform Gemeente Loon Op Zand (OPG) en de Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit (KOS) toasten dan op het nieuwe jaar. Daarvoor nodigen zij alle ondernemers van onze gemeente en alle raads- en commissieleden ook van harte uit. De avond wordt gehouden in het Gemeentekantoor te Kaatsheuvel en begint om 19.30 uur.

De Nieuwjaarsbijeenkomst krijgt dit jaar een bijzonder karakter: door het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) Nederland en het Hoofdbedrijfsschap Detailhandel (HBD) worden de certificaten voor het Keurmerk Veilig Ondernemen voor de bedrijventerreinen de Hoogt en de Kets en voor het winkelgebied Kaatsheuvel uitgereikt. Hiermee wordt duidelijk dat de ondernemers in Loon op Zand wat ‘veilig ondernemen’ betreft een flinke stap hebben gezet in 2007. Maar de avond heeft nog meer in petto, wat een bezoek zeker de moeite waard maakt.

Programma
19.30 uur: Ontvangst met koffie
20.00 uur: Opening met videopresentatie door Burgemeester en Gemeentesecretaris
20.15 uur: Spreker Erik Koot, voorzitter a.i. KOS
20.20 uur: Spreker Wim Aussems, wethouder Economische Zaken
20.35 uur: Spreker MKB Nederland, KVO Bedrijventerreinen
20.40 uur: Spreker HBD, KVO Winkelgebied
20.45 uur: Ondertekening convenant en uitreiking certificaten KVO Bedrijventerreinen en Winkelgebied
20.55 uur: Geheimzinnige gastspreker
21.30 uur: Informeel samenzijn

Aanmelding voor deze avond is mogelijk tot uiterlijk 14 januari, per e-mail: secretaris@koskaatsheuvel.nl

Wij hopen van harte heel ondernemend Loon op Zand op 17 januari bij elkaar te hebben.