Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, maart 10, 2008

Onbekende dief met voorliefde voor buitenspiegels

De politie stelt vast dat er in de omgeving Waalwijk / Kaatsheuvel / Loon op Zand een nog onbekende dief buitenspiegels steelt. Daarbij is opvallende dat hij een voorliefde heeft voor zilverkleurige Mercedessen in C-klasse. Alleen van dit merk, type en kleur auto zijn sinds 6 maart jl. al negen gevallen gemeld bij de politie. De buitenspiegels worden netjes gedemonteerd en kosten minimaal € 600,- aldus de gedupeerden. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 88 44 te melden.

Het is ook mogelijk om anonieme in formatie te verstrekken via de Meldlijn Meld Misdaad Anoniem. Deze meldlijn is bereikbaar op 0800-7000. Bellers hoeven hun naam niet te noemen en ook de nummerweergave is voor dit speciale telefoonnummer buiten werking gesteld. Aan de hand van binnengekomen tips rechercheert de politie verder.