Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, april 16, 2008

Nieuwe aanwijzing gouden keien

Aanstaande vrijdag komt de oplossing van het raadsel van de gouden keien. Althans dat beweert het bericht dat vanmiddag naar de pers is gemaild. In de mededeling wordt verwezen naar de beelden zoals die ook te zien zijn in de dvd die eerder bij het Brabants Dagblad werd bezorgd. Hoe, waar of hoe laat de oplossing van het raadsel dan wordt gegeven staat niet in de mail.

Deze is afkomstig van XXIVWII, terwijl de mail die vorige week vrijdag naar alle pers werd verstuurd afkomstig was van het hoveniersbedrijf Renders uit Riethoven. Dit bedrijf beweert dat zij de stenen enkel in opdracht vervoerd heeft.

Afgelopen weken werden in Tilburg, Vught en Eindhoven in totaal zes gouden keien gevonden met ingegraveerde mysterieuze teksten. In de nacht van zondag op maandag waren deze allezes plots weer verdwenen. Het mysterie hield de gemoederen flink bezig. Nog steeds wordt druk gespeculeerd over wat het mysterie te betekenen heeft. Hoe betrouwbaar het bericht van vanmiddag is, zal vrijdag blijken.