Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, april 21, 2008

Geld voor Bruisend Dorpshart op, college vraagt raad extra geld

KAATSHEUVEL - Het college van Loon op Zand vraagt de gemeenteraad een nieuw krediet voor het Bruisend Dorpshart van Kaatsheuvel beschikbaar te stellen.

Om welk bedrag het gaat is nog niet bekend. De 666.000 euro die de gemeenteraad in september 2006 vrijmaakte, zijn in elk geval op.

De politiek wil garen op de klos hebben. Op aanraden van diverse fracties streeft het college van burgemeester en wethouders naar samenwerking met één marktpartij. Uitgangspunt blijft een gemeentelijke bijdrage van 10,7 miljoen. Het college wil wel onderzoeken wat de risico's zijn van het wijzigen of stopzetten van eerder ingezette aanbestedingsprocedures.

Inmiddels heeft het bureau Bruisend Dorpshart de nodige personele wisselingen ondergaan.

Richard Oomes (55) is de nieuwe projectmanager. Hij volgt Nico op de Laak op. Richard Oomes was van 1988 tot 1997 wethouder van de gemeente Oosterhout. Hij heeft daar nu een eigen adviesbureau Promes.

Oomes was de afgelopen jaren werkzaam als interim-manager, organisatieadviseur en projectleider.

Ron Bouwman wordt de nieuwe projectleider als opvolger van Paula Smits. Zijn bedrijf Bouwman Vastgoed Consultancy is gevestigd in Oisterwijk. Het wil 'een bijdrage leveren aan het verhogen van de kwaliteiten in te ontwikkelen vastgoed en leefomgevingen'.

Om het project Bruisend Dorpshart nadrukkelijker in de gemeentelijke organisatie te integreren werken de twee nieuwe mensen op de afdeling Openbare Ruimte van de gemeente. Dat ging niet op voor Nico op de Laak, die een aparte afdeling Bruisend Dorpshart in het Kaatsheuvelse gemeentekantoor bemande.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Alweer het bewijs van onkunnen van het college. Waar moet dat heen !!

22 april, 2008  
Anonymous Anoniem said...

tobbers hier allemaal!

22 april, 2008  
Anonymous Anoniem said...

politiek begint waar het verstand ophoudt !!!!!!!!!!!!!!

23 april, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Weinig hoop meer, maar mischien dat Bouwman Vastgoed uit de gemeente Oisterwijk, een gemeente waar het echt bruist en als voorbeeld mag worden genomen, toch nog iets kan overbrengen op dit dooie dorp.

03 mei, 2008  

Een reactie posten

<< Home