Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, augustus 31, 2008

Drugsgebruik in Kaatsheuvel (2)

Het artikeltje van mijn collega over de toename van het drugsgebruik in Kaatsheuvel heeft nagal voor nogal wat beroering gezorgd.

Weet U meer van het drugsgebruik door jongeren in Kaatsheuvel dan kunt U anoniem reageren. Uw IP-adres wordt niet geregistreerd, U blijft anoniem.

22 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Het is triest dat een hele maatschappij naar de kloten wordt geholpen door die rotzooi. Wij moeten het schijnbaar allemaal maar normaal vinden. Kijk maar eens op tv, vooral naar BNN. Kijk maar eens bij een dance of house party. Enkele aan de top die deze rommel verhandelen verrijken zich eraan, de meeste gaan eraan kapot en een samenleving zelfs in een dorp al de Kets wordt er mee ontwricht. Laat die klootzakken maar lekker doorgaan met verhandelen en een fijne woonomgeving naar de donder helpen met die rotzooi.

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Drugsproblemen in Kaatsheuvel.
Waarom volgend jaar waarschijnlijk onderzoek ???
Is weer de gemeente Loon op Zand ten voeten uit.
Moeten er eerst doden vallen.
Trek er nu geld voor uit en laat dat idiote plan voor het bruisend dorpshart maar even liggen,dat loopt tenslotte al vele vele jaren zonder dat er iets gebeurd is.

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

De laatste jaren loopt het in kaatsheuvel echt uit de hand. Ik zie mensen om me heen kapot gaan aan verdovende middelen zoals cocaine en ketamine, in de volksmond ook wel coke en ket genoemd.

Overal waar je in kaatsheuvel komt zie je de dealers staan waar de gebruikers letterlijk in de file staan voor hun dagelijkse portie.

Dit loopt echt de spuigaten uit en er moet iets aan gedaan worden

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

dit jaar zijn er zelfs van die snotapen die bij mij in de winkel komen vragen waar ze het spul kunnen kopen. Het moet niet gekker worden.
E.e.a. heb ik gemeld bij de instanties.

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

het is tochlgemeen bekend waar je die shit hier kan kopen?Daar is geen geldverslindend onderzoek voor nodig.

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Laat die dealers hun eigen troep opsnuiven. Dan slaan we 2 vliegen in 1 klap. Wij zijn van hen verlost en de drugs zijn ook weg. Dan zijn die autos van hen, die met een vaartje van 100 door de straten razen , ook uit het straatbeeld verdwenen

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Allemaal heel leuk en aardig die commentaren maar het gaat er toch om wie er iets weet en dat het dan wordt doorgespeeld aan de politie op zoek naar de herkomst van de drugs en dealers ?

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Denk je dat die gastjes niet bekend zijn bij de politie? Wie weten durft de politie niets anders te doen dan deze gasten in de gaten te houden.
De grote dealers blijven toch buiten schot Deze gastjes willen gewoon snel geld verdienen en de politie kan ze wel aanpakken maar de grote dealers zoeken dan wel anders slachtoffers Controleer eens wie er een grote auto rijdt en niet werkt Ik denk dat ze dan vanzelf wel door de mand vallen

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ik hoorde vandaag dat er op het dokter schaepmansplein volop gedealt wordt Iemand vanuit een auto verkoopt een paar gram zodat ze de dealertjes niets kunnen maken omdat die maar een paar gram bij zich hebben De grote blijven dus inderdaad buiten schot. Ook bij de ijsbaan wordt volop gehandeld en ze rijden zelfs met de auto over het fietspad richting oorlogsmonument om te dealen want daar worden ze savonds toch niet gezocht

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Het is zeker niet de bedoeling om informatie door te spelen naar de politie. Dat is niet de taak van een journalist. Wat ik wel wil weten is wat er leeft binnen de gemeentenschap en wat voor overlast men ervaart.

Webmaster

31 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Op het dokter schaepmansplein gebeurt er wel veel en gelet op het aantal lege gripzakjes gebeurt daar meer dan alleen voor eigen gebruik. Ook bij de Kinkenpolder (in de bossen tegenover de fietsenstalling) staan ze regelmatig.

01 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Jaren geleden zaten we met kinderen (jeugdvereniging) wel eens in de bossen tegenover de huidige fietsenstalling. Plotseling komt een kind met een vieze injectiespuit (inclusief naald) aanlopen. Je schrikt. Diezelfde middag de injectiespuit ingeleverd bij de politie. De ongeïnteresseerde blik van de agent zal ik nooit vergeten.

01 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Het wordt tijd dat de deskundigen eens gaan kijken of de rotzooi niet gewoon gelegaliseerd kan worden. Gaan mensen naar de kloten, zoals met alcohol, dan moet dat dan maar. Goeie voorlichting, controle etc. Dat scheelt een berg geld en een hoop criminaliteit en overlast. Voor de dealers ( en de echte grote boeven in hun villa's ) is er dan de lol vanaf. Het huidige systeem van verbieden heeft geen zin. Ook de alcohol verbieden helpt niet, zoals uit het verleden is gebleken.

01 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Dat ze maar eens gaan kijken waar vroeger het kwj heeft gestaan,daar rijden ze af en aan.

Nee de politie gaat liever bij scholen staan om de ouders te bekeuren als ze geen gordel aan hebben.

01 september, 2008  
Blogger Kaatsheuvel said...

De gemeente wil een onderzoek naar deze zaak. Metname de jongerenwerkster, Triangel en de wijkagent zullen hierbij betrokken worden.

01 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ach,ach, het drugscircuit staat weer eens ter discussie in de GEMEENTE. De meest "ECHTE" inwoners van de gemeente weten heus wel wie hier achter zitten. Maar ja, het is dweilen met de kraan open hè, na een tip worden ze opgepakt, een veroordeling, een paar maandjes "HOTEL" en ze gaan vrolijk weer door met hun zaakjes. Dit is dus weer een goed voorbeeld van onze Polder-rechters, die het zo goed denken te weten. Het Haagsche Pluche neemt ook geen enkele verantwoordelijkheid, dus dealers hebben de vrije hand. Het wordt nu echt eens tijd dat ons rechtsysteem rigoureus op de schop gaat en naar Amerikaans voorbeeld een jury in het leven gaat roepen.Piepen al onze criminelen wel anders, denk ik. Verder moeten onze "Staatshotels" zo ver mogelijk uitgekleed worden dat er alleen nog maar Middeleeuwse Kerkers overblijven, waar niemand meer in wil vertoeven, tenzij ze liever op water en brood willen leven. Probleem opgelost????

03 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

3 mannelijke marrokanen in een luxe auto zijn bijvoorbaat verdachten.

09 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

je kan wel zeggen ik wil niet discrimineren maar 9 van de 10 keer zijn het die marrokanen.
dit is ook bewezen namelijk.
dan kan je niet anders als aan die lui een hekel krijgen, nog afgezien van het feit hoe ze cultureel omgaan met hun vrouwen!
bah.

09 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

de uit in eerste instantie bemoedigende goedwillende wilskracht vanuit de politie wordt rigureus ontkracht door een slap loon en steeds meer eisen.
dit moet nodig grondig herzien worden!!!!
verdorie!!!

wat een slap kabinet!
ze doen maar waar ze zin in hebben en wij hebben bijna niks meer te zeggen!

weet je nog, kruisraketten in nederland >>>>>>nee???
mensen protesteerden en inderdaad,
nee, hier geen kruisraketten,.

nu beslist dit kabinet even, ZONDER ONS TE INFORMEREN!!!, dat ze er komen.
belachelijk!!!!!

mensen ik wil maar zeggen...het is het huidige kabinet die ons naar de klote helpt.

en marokanen.

09 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Niet alleen marokkanen, maar ook onze lokale drugs"baron" met zijn zonen, helpen ons naar de klote. En dan moet je ook nog oppassen wat je zegt want ze huren voor een paar honderd euro een buitenlander in die jou uit de weg ruimt.
We weten allemaal over wie dit gaat.
juist...: v. W. en v.d. M.

09 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Wat een flauwe kul zeg. Iedereen weet toch wie er achter de drugshandel zit in Kaatsheuvel? Anders vraag het even aan die meneer die zijn dikke auto parkeert op het marktplein tijdens de kermis. Die weet het vast.

17 september, 2008  
Anonymous Anoniem said...

lekker sniebelen heeeeey

29 september, 2008  

Een reactie posten

<< Home