Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, september 24, 2008

De heer W.C. Luijendijk benoemd tot waarnemend burgemeester van Loon op Zand

Met ingang van 1 oktober 2008 heeft Commissaris van de Koningin, mevrouw J.R.H. Maij-Weggen, de heer W.C. Luijendijk (PvdA) - wonende te Tilburg - benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Loon op Zand.

Mevrouw H.J.G.J. van Hoek-Martens, burgemeester van Loon op Zand heeft om gezondheidsredenen het burgemeestersambt voor onbepaalde tijd moeten neerleggen.
De benoeming van de waarnemend burgemeester is tot stand gekomen na overleg met het gemeentebestuur van Loon op Zand; het burgemeestersambt zal worden waargenomen tot wederopzegging.

De heer Luijendijk begon zijn loopbaan begin jaren zeventig in het volwassenen onderwijs. Vanaf 1985 was hij directeur van de Stichting Regionaal Educatief Centrum Midden-Brabant. In de periode 1986 - 1992 was hij raadslid en fractievoorzitter in de gemeenteraad van Tilburg. Van 1992 tot 2002 was hij wethouder van die gemeente. Vervolgens was hij van 2003-2007 lid van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, als portefeuillehouder voor cultuur, onderwijs en sociaal beleid.
Van 1 september 2007 tot en met 11 april 2008 heeft de heer Luijendijk waar-genomen in de gemeente Bergeijk

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

succes in het bruisende kaatsheuvel

25 september, 2008  

Een reactie posten

<< Home