Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, oktober 12, 2008

Koor La Jeunesse trekt weer rond met de KLM route!


En geeft samen met The Young Ones een mooi concert voor de senioren van De Moer!

Kaatsheuvel. Koor La Jeunesse en muziekgroep The Young Ones hebben in 2007 een start gemaakt met de KLM route en verzorgden diverse optredens.

De volgende halte van de KLM route is De Moer! Voor alle seniore bewoners van De Moer wordt het KLM concert op 30 oktober a.s. in het Maoske in de Moer georganiseerd. Alle senioren én alle leden van KBO De Moer zijn van harte uitgenodigd voor dit gratis concert op donderdagavond 30 oktober van 19:30 tot 21:30 uur in het Maoske in De Moer. Ook alle oudere bewoners van Kaatsheuvel en Loon op Zand die gewoon thuis wonen en ook graag van het koor en de muziekgroep willen genieten zijn van harte uitgenodigd in De Moer! En als u zelf niet beschikt over eigen vervoer naar De Moer dan is vast een van uw kinderen bereid u naar ’t Maoske te brengen. Hebben zij ook een mooie en gezellige avond!
De laatste stopplaats van de KLM route dit jaar is de Vossenberg te Kaatsheuvel. La Jeunesse en muziekgroep The Young Ones zingen en spelen daar voor alle bewoners op deonderdagavond 6 november, ook van 19:30 tot 21:30 uur!