Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, oktober 02, 2008

Ook kas doelwit schutter

KAATSHEUVEL - De politie heeft uit Kaatsheuvel en Sprang-Capelle nog twee meldingen binnengekregen van kogelgaten.

Zij blijft op zoek naar de onbekende schutter, die met een vuurwapen op ruiten van auto's en woningen heeft geschoten. Ook lijkt de dader een bloemenkas in Sprang-Capelle als doelwit te hebben gebruikt.

Vrijdagavond is op diverse plaatsen in Kaatsheuvel en Sprang-Capelle geschoten. Zo zat er een kogelgat in een ruit van een appartement aan de Modelleur in Kaatsheuvel. Verder sneuvelde daar een ruit van een auto. Ook een ruit van een huis aan de Ringvaert in Kaatsheuvel ging aan diggelen. In de Dick van Flemmingstraat in Sprang-Capelle werd een kogelgaatje ontdekt in een auto. De politie heeft nadien nog twee aangiften binnen gekregen. Er is waarschijnlijk ook geschoten op een bloemenkas aan het Trampad in Sprang-Capelle. In de kas zaten meerdere gaatjes.

Verder kwam een melding binnen van een gesneuvelde ruit van een auto, die achter de Hoofdpoort in Kaatsheuvel geparkeerd stond. Bij het repareren van de ruit is ook een kogelgat ontdekt. Maar deze schade dateert al van een week geleden.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

bij ziggo staat een filmpje

03 oktober, 2008  

Een reactie posten

<< Home