Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 08, 2008

DESK weer in linker rijtje.

Chemie Van Loon nog lang niet uitgewerkt.

Kaatsheuvel – Met de thuisoverwinning op SV Meerssen (4-1) staat DESK weer in het linker rijtje. “We gaan aanstaande zondag in Papendrecht weer voor drie punten, dan gaan we rustig de winterstop in”, liet trainer Kees van Loon na afloop weten.

DESK speelde met name in de eerste helft goed. Het was weer een poosje geleden dat ik de elf van Van Loon gezien had maar in tegenstelling tot de andere wedstrijden stond er een collectief op het veld.

Uitblinkers Robert Fuchs (perfecte trap) en Rudy Aerts (verre ingooi) zorgen voor voldoende aanvoer naar de voorhoede. Toch was het Van der Pluim van Meerssen die de gasten in de zestiende minuut met een droge knal van rechts op 0-1 zette.

DESK leek niet onder de indruk. In de 22e minuut kreeg DESK een aan de rechter kant van het veld een vrije trap. Fuchs legde de bal op het hoofd van Jelle Hakkert die feilloos inkopte 1-1. In de 33ste minuut schoot dezelfde Funchs met een perfecte trap vanaf 25 meter langs doelman Severijns. De doelman was kansloos: 2-1.

In de blessuretijd van de eerste helft werd Jelle Hakkert in het strafschopgebied onderuit gehaald. Fuchs schoot de pingel snoeihard in: 3-1. Twee minuten na rust was de wedstrijd gelopen. Rudy Aerts bepaalde de eindstand op 4-1. DESK speelde de wedstrijd uit en kreeg nog volop kansen.

“Het had net zo goed 6-1 kunnen zijn”, aldus Van Loon. Toen hij van Uno Animo een SMS-je kreeg dat UNO-ANIMO gewonnen had en dat zijn zoon Rik drie maal gescoord had kon de dag voor de familie van Loon biet meer stuk. Op naar Papendrecht dus.