Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, december 27, 2008

Driekoningenzingen in Kaatsheuvel

Op 6 januari 2009 wordt in De Werft te Kaatsheuvel het traditionele driekoningenzingen gehouden. Vanaf 16.30 uur zijn de groepen weer van harte welkom in De Werft. Ook dit jaar worden de groepen weer ontvangen met een kop warme chocolademelk en een eierkoek. Daarna kunnen de kinderen hun lied ten gehore brengen. De groepen mogen optreden tot 17.00 uur want dan start de musical van OBS Den Bussel.

Dit jaar dus niet alleen prachtige optredens van de Driekoningengroepen maar ook een musical. De musical wordt uitgevoerd door groep 6, de Buurman-en-Buurmanklas, van OBS Den Bussel. Deze musical draagt als titel ”De kinderen van de Kerstman”. Hij wordt opgevoerd door 27 kinderen waarvan er zelfs een aantal een dubbelrol hebben. Dit alles onder leiding van juf Monique van Brunschot.

In de pauze van de musical kunnen Driekoningengroepen die later zijn binnen gekomen hun lied voor een volle zaal zingen. Na de musical volgt dan de prijsuitreiking, met natuurlijk voor ieder deelnemertje een verrassing.