Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 22, 2008

Nieuw commissielid Mens en Maatschappij benoemd

Tijdens de Raadsvergadering van 18 december jongstleden is André Maijers, commissielid Mens en Maatschappij, afgetreden en is Rien van Bijsterveld benoemd als zijn opvolger.

André Maijers is voorgedragen voor een bestuursfunctie bij de afdeling GroenLinks Loon op Zand. Het is bij GroenLinks Loon op Zand de traditie dat het afdelingsbestuur en de raadsfractie ieder haar eigen verantwoordelijkheden hebben. Deze functies gaan dan ook niet samen. André Maijers heeft daarom de fractie van GroenLinks verzocht om zijn werkzaamheden in de commissie Mens en Maatschappij te mogen beëindigen.

Tijdens de raadsvergadering van 18 december is Rien van Bijsterveld als zijn opvolger voorgedragen en benoemd. Op die manier ontstaat geen vacuüm in de bezetting van de raadscommissie Mens en Maatschappij.