Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, december 10, 2008

Efteling investeert nog veertig miljoen

KAATSHEUVEL - De Efteling investeert de komende vier jaar veertig miljoen euro in drie bouwprojecten. Nieuw zijn Raveleijn, een arena voor live-entertainment, en conferentiecentrum de Burcht. Restaurant de Likkebaerd wordt verbouwd.

De investeringen komen bovenop de 46 miljoen euro die betaald worden voor vakantiepark Bosrijk. De nieuwe directievoorzitter Bart de Boer volgt daarmee een andere lijn dan zijn voorganger Ronald van der Zijl. Die zei bij zijn afscheid in het voorjaar dat er behalve Bosrijk voorlopig geen grote investeringen gedaan worden.

De Boer: “Om het park aantrekkelijk te houden, moeten we blijven investeren.” Hij houdt één slag om de arm. “We verwachten weinig last van de recessie te hebben. Een dagje Efteling schrappen mensen niet zomaar. Maar als die gedachte niet klopt, kunnen we het conferentiecentrum uitstellen.”

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ja kom op bevolking van Kaatsheuvel Protest indienen Geef ze een koekie van eigen deeg De efteling heeft teveel noten op hun zang

11 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

als je toch ziet hoeveel huizen ze bouwen in de bossen!
en als wij een boom willen kappen, dat kan zomaar niet!
wij heten geen efteling.

12 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Wees niet bang, ook jij kan binnenkort zomaar een boom kappen. Die vergunning verdwijnt namelijk.

12 december, 2008  

Een reactie posten

<< Home